
აგრო პროდუქცია, მცენარეთა დაცვა
მაჯესტიკ 18-18-18+TE (25 კგ)
ხსნადობა: რეკომენდებულ კონცენტრაციით იხსნება წყალში და არ წარმოქმნის ნალექს ან ნარჩენს.
შენახვის პირობები: შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში, გრილ და მშრალ ადგილას. მოარიდეთ პირდაპირ მზის სხივებს. ნორმალურ პირობებში ინარჩუნებს ფიზიკურ და ქიმიურ თვისებებს მინიმუმ 3 წლის განმავლობაში. შენახვის ტემპერატურა: +5°C-დან +45°C-მდე.
შეფუთვა: 25 კგ
ორას ლარს ზემოთ
უფასო მიტანა
მაჯესტიკ 18-18-18+TE
NPK კომპლექსური სასუქი
შემადგენლობა წონა წონაზე
| საერთო აზოტი (N) | 18% |
| ამონიუმის აზოტი (NH4-N) | 6% |
| შარდოვანას აზოტი (NH2-N) | 12% |
| ნეიტრალური ამონიუმის ციტრატში და წყალში ხსნადი ფოსფორის პენტოქსიდი (P2O5) | 18% |
| წყალში ხსნადი ფოსფორის პენტოქსიდი (P2O5) | 18% |
| წყალში ხსნადი კალიუმის ოქსიდი (K2O) | 18% |
| წყალში ხსნადი ბორი (B) | 0,01% |
| წყალში ხსნადი რკინა (Fe) | 0,02% |
| წყალში ხსნადი მანგანუმი (Mn) | 0,01% |
| წყალში ხსნადი თუთია (Zn) | 0,03% |
პრეპარატის ფორმა: ფხვნილი
პროდუქტი არ კლასიფიცირდება (EC) No 1272/2008 CLP რეგულაციის–ის მიხედვით
| სასოფლო-სამეურნეო კულტურა | ფოთლოვანი გამოკვება | გამოყენება წვეთოვანი ან სარწყავი სისტემებით |
| თესლოვანი ხეხილი (ვაშლი, მსხალი და სხვ.) | 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ 15 დღიანი ინტერვალით, ნაყოფის გამონასკვიდან |
| კურკოვანი ხილი (ალუბალი, ქლიავი, ატამი, გარგარი და სხვ.) | 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ 15 დღიანი ინტერვალით, ნაყოფის გამონასკვიდან |
| ღია გრუნტი (პომიდორი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კიტრი, ნესვი, საზამთრო, ყაბაყი და სხვ.) | 3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან |
| სათბური (პომიდორი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კიტრი, ნესვი, საზამთრო, ყაბაყი და სხვ.) | 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან |
| ვაზი, მარწყვი | 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით გაზაფხულის დასაწყისიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით გაზაფხულის დასაწყისიდან |
| ციტრუსი და ზეთისხილი | 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან |
| ტექნიკური კულტურები (მზესუმზირა, ბამბა, სიმინდი, შაქრის ჭარხალი, კარტოფილი, თამბაქო, სოია, რაპსი, ჩაი და სხვ.) | 3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან |
| პარკოსნები
(ლობიო, მუხუდო, ოსპი და სხვ.) |
3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან |
| მარცვლეული (ხორბალი, ჭვავი, შვრია, ბრინჯი, ტრიტიკალე) | 3-5 კგ/ჰა, თითო შეტანა ბარტყობის ფაზაში | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით ბარტყობის ფაზიდან |
| საკვები კულტურები
(სამყურა, ცერცველა, ესპარცეტი და სხვ.) |
3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან | 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან |
| მოჭრილი ყვავილები | 150-250 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 10 დღიანი ინტერვალით ყვავილობის დაწყებამდე | 10-20 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 10 დღიანი ინტერვალით ყვავილობის დაწყებამდე |




