,

მაჯესტიკ 18-18-18+TE (25 კგ)

ხსნადობა: რეკომენდებულ კონცენტრაციით იხსნება წყალში და არ წარმოქმნის ნალექს ან ნარჩენს.

შენახვის პირობები: შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში, გრილ და მშრალ ადგილას. მოარიდეთ პირდაპირ მზის სხივებს. ნორმალურ პირობებში ინარჩუნებს ფიზიკურ და ქიმიურ თვისებებს მინიმუმ 3 წლის განმავლობაში. შენახვის ტემპერატურა: +5°C-დან +45°C-მდე.

შეფუთვა: 25 კგ

ორას ლარს ზემოთ
უფასო მიტანა

მაჯესტიკ 18-18-18+TE
NPK კომპლექსური სასუქი

                 შემადგენლობა                                                                                      წონა წონაზე

საერთო აზოტი (N) 18%
ამონიუმის აზოტი (NH4-N) 6%
შარდოვანას აზოტი (NH2-N) 12%
ნეიტრალური ამონიუმის ციტრატში და წყალში ხსნადი ფოსფორის პენტოქსიდი (P2O5) 18%
წყალში ხსნადი ფოსფორის პენტოქსიდი (P2O5) 18%
წყალში ხსნადი კალიუმის ოქსიდი (K2O) 18%
წყალში ხსნადი ბორი (B) 0,01%
წყალში ხსნადი რკინა (Fe) 0,02%
წყალში ხსნადი მანგანუმი (Mn) 0,01%
წყალში ხსნადი თუთია (Zn) 0,03%

პრეპარატის ფორმა: ფხვნილი
პროდუქტი არ კლასიფიცირდება
(EC) No 1272/2008 CLP რეგულაციისის მიხედვით

სასოფლო-სამეურნეო კულტურა ფოთლოვანი გამოკვება გამოყენება წვეთოვანი ან სარწყავი სისტემებით
თესლოვანი ხეხილი (ვაშლი, მსხალი და სხვ.) 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ 15 დღიანი ინტერვალით, ნაყოფის გამონასკვიდან
კურკოვანი ხილი (ალუბალი, ქლიავი, ატამი, გარგარი და სხვ.) 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ 15 დღიანი ინტერვალით, ნაყოფის გამონასკვიდან
ღია გრუნტი (პომიდორი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კიტრი, ნესვი, საზამთრო, ყაბაყი და სხვ.) 3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან
სათბური (პომიდორი, წიწაკა, ბადრიჯანი, კიტრი, ნესვი, საზამთრო, ყაბაყი და სხვ.) 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით გადარგვიდან
ვაზი, მარწყვი 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით გაზაფხულის დასაწყისიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით გაზაფხულის დასაწყისიდან
ციტრუსი და ზეთისხილი 300-500 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით ნაყოფის გამონასკვიდან
ტექნიკური კულტურები (მზესუმზირა, ბამბა, სიმინდი, შაქრის ჭარხალი, კარტოფილი, თამბაქო, სოია, რაპსი, ჩაი და სხვ.) 3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან
პარკოსნები

 (ლობიო, მუხუდო, ოსპი და სხვ.)

3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან
მარცვლეული (ხორბალი, ჭვავი, შვრია, ბრინჯი, ტრიტიკალე) 3-5 კგ/ჰა, თითო შეტანა ბარტყობის ფაზაში 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით ბარტყობის ფაზიდან
საკვები კულტურები

(სამყურა, ცერცველა, ესპარცეტი და სხვ.)

3-5 კგ/ჰა, 2-3 შეტანა 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან 20-40 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 15 დღიანი ინტერვალით 4-6 ფოთლის ფაზიდან
მოჭრილი ყვავილები 150-250 გ/100 ლ წყალში, 2-3 შეტანა 10 დღიანი ინტერვალით ყვავილობის დაწყებამდე 10-20 კგ/ჰა, 2-3 ჯერ, 10 დღიანი ინტერვალით ყვავილობის დაწყებამდე

კომპანიის განცხადება: მწარმოებელი გარანტიას იძლევა პროდუქტის ხარისხზე რეკომენდაციების შესაბამისად გამოყენების შემთხვევაში. არასწორი გამოყენების ან შეუთავსებელი შერევის შედეგად წარმოქმნილი უარყოფითი შედეგები მწარმოებლის გარანტიაში არ შედის. არასათანადო გამოყენების ან შენახვის პირობებიდან წარმოქმნილი პრობლემები (ტოქსიკურობა, ნარჩენი, ეფექტურობის შემცირება და ა.შ.) მომხმარებლის პასუხისმგებლობაა.

ხსნადობა: რეკომენდებულ კონცენტრაციით იხსნება წყალში და არ წარმოქმნის ნალექს ან ნარჩენს.

შენახვის პირობები: შეინახეთ ორიგინალ შეფუთვაში, გრილ და მშრალ ადგილას. მოარიდეთ პირდაპირ მზის სხივებს. ნორმალურ პირობებში ინარჩუნებს ფიზიკურ და ქიმიურ თვისებებს მინიმუმ 3 წლის განმავლობაში. შენახვის ტემპერატურა: +5°C-დან +45°C-მდე.

გაფრთხილებები: * შეინახეთ ბავშვებისა და საკვებისგან მოშორებით.  * მუშაობის პროცესში აკრძალულია სასმელის, საკვების მიღება, სიგარეტის მოწევა. *მუშაობის პროცესში გამოიყენეთ ინდივიდუალური დაცვის საშუალებები.  * მოერიდეთ თვალებთან, სახესთან და კანთან კონტაქტს. კონტაქტის შემთხვევაში ჩამოიბანეთ დიდი რაოდენობით წყლით.  * დაუშვებელია ცარიელი ტარის ხელმეორედ გამოყენება.  * სასუქის გამოყენებამდე რეკომენდებულია ნიადაგისა და/ან ფოთლების ანალიზის ჩატარება.