აგრო პროდუქცია, ღვინის საწარმოო ინვენტარი
თეთრი ღვინის საფუარი CRIOFERM
ხელმისაწვდომობა:
მარაგშია
31,00 ₾
ორას ლარს ზემოთ
უფასო მიტანა
მარაგშია 19
თეთრი ღვინის საფუარი CRIOFERM
- საფუარი: Saccharomyces Cerevisiae
- დუღილის ტემპერატურა 11- 15ᵒC
- ალკოჰოლისადმი მდგრადობა:16%
- თავისუფალი SO2 მდგრადობა: 50მგ/ლ
- ფერმენტაციის დინამიკა: სწრაფი და რეგულარული, მოკლე დაყოვნების ფაზა
- გლიცერინის წარმოქმნა 6გ/ლ
დოზირება და გამოყენების ინსტრუქცია
- დოზირება 20 – 30გ/100ლ
- მშრალი საფუარი გახსენით 10-ჯერ მეტი მოცულობის თბილ წყალში (35-45°C); დააყოვნეთ 15 წუთის განმავლობაში; შემდგომი 15 წუთის განმავლობაში მოურიეთ 2-3 ჯერ და შემდეგ დაამატეთ საფერმენტაციო მასას
- ტემპერატურული სხვაობა წვენსა და დამზადებულ ხსნარს შორის არ უნდა აღემატებოდეს 10°C !!!
შენახვის პირობები
✓არ გახსნათ ცივ წყალში ან წვენში.✓არ დააყოვნოთ საფუარი თბილ წყალში საჭირო დროზე მეტ ხანს. ✓სასურველია გახსნილი საფუარი მოიხმაროთ დროულად. შეფუთვა და შენახვის პირობები: შეინახეთ მშრალ და სუფთა ადგილას 10°C გარემოში; გამოუყენებელი საფუარი კარგად შეფუთეთ და მოიხმარეთ რაც შეიძლება მალე