,

წითელი ღვინის საფუარი FRUITFERM

ხელმისაწვდომობა:

მარაგშია

31,00 

ორას ლარს ზემოთ
უფასო მიტანა

მარაგშია 58

წითელი ღვინის საფუარი FRUITFERM

 

  • საფუარი: Saccharomyces Cerevisiae
  • დუღილის ტემპერატურა 14- 30ᵒC
  • ალკოჰოლისადმი მდგრადობა:17%
  • გლიცერინის წარმოქმნა 10-12 გ/ლ
  • ქაფის წარმოქმნა: შეზღუდული
  • აქროლადი მჟავების წარმოქმნა: შეზღუდული
  • შაქრის გარდაქმნის ეფქტურობა:16,7 გ შაქარი 1% ალკოჰოლისათვის

 

დოზირება და გამოყენების ინსტრუქცია

  • დოზირება 20 – 30გ/100ლ
  • მშრალი საფუარი გახსენით 10-ჯერ მეტი მოცულობის თბილ წყალში (35-45°C); დააყოვნეთ 15 წუთის განმავლობაში; შემდგომი 15 წუთის განმავლობაში მოურიეთ 2-3 ჯერ და შემდეგ დაამატეთ საფერმენტაციო მასას
  • ტემპერატურული სხვაობა წვენსა და დამზადებულ ხსნარს შორის არ უნდა აღემატებოდეს 10°C !!!

 

შენახვის პირობები

✓ არ გახსნათ ცივ წყალში ან წვენში. ✓ არ დააყოვნოთ საფუარი თბილ წყალში საჭირო დროზე მეტ ხანს. ✓ სასურველია გახსნილი საფუარი მოიხმაროთ დროულად. შეფუთვა და შენახვის პირობები: შეინახეთ მშრალ და სუფთა ადგილას 10°C გარემოში; გამოუყენებელი საფუარი კარგად შეფუთეთ და მოიხმარეთ რაც შეიძლება მალე