
ღვინის საწარმოო ინვენტარი
მუხის ჩიფსი R228 OENOCHIPS
ხელმისაწვდომობა:
მარაგშია
24,80 ₾
ორას ლარს ზემოთ
უფასო მიტანა
მარაგშია 1
მუხის ჩიფსი R228 OENOCHIPS
ღვინო | ენოლოგიური მახასიათებლები | რეკომენდებული დოზა | რეკომენდებული კონტაქტის პერიოდი |
მსუბუქი წითელი ღვინოები | შავი ხილის არომატები მინერალური ტონებით (კაჟი). ცოცხალი ხასიათი აბრეშუმისებრი სტრუქტურა |
R228 1,5 – 2,5 გ/ლ |
ვაშლ-რძემჟავა დუღილის შემდგომ 2-4 თვ |
კონცენტრირებული წითელი ღვინოები | მწიფე ხილი, სანელებლები და დელიკატურად მოხალული სანელებლების ტონები (მიხაკი). მკვრივი და პირდაპირი აბრეშუმისებრი სტრუქტურა, მინერალური და კომპლექსური დაბოლოებით |
R228 3 – 4 გ/ლ |
იდეალური ვაშლ-რძემჟავა დუღილის დროს, ასევე მომწიფებისას 2-3 თვე |
ახალგაზრდა თეთრი ღვინოები | ციტრუსი და ყვავილოვანი არომატები, თან ახლავს არომატული მინერალური ტონები |
R228 0.5 – 1 გ/ლ |
ალკოჰოლური დუღილის დროს, ასევე თხელ ლექზე მომწიფებისას მინიმუმ 1 თვე |
მომწიფებული თეთრი ღვინოები | მწიფე, ჯემის და მსუბუქად შებოლილი/ მინერალური არომატი. მკვრივი და პირდაპირი დელიკატურად შებოლილი და მინერალური ტონები ხანგრძლივი დაბოლოებით |
R228 2 – 3 გ/ლ |
ალკოჰოლური დუღილის დროს, ასევე თხელ ლექზე მომწიფებისას მინიმუმ 2 თვე |

ღვინის საწარმოო ინვენტარი
მუხის ჩიფსი R228 OENOCHIPS
ხელმისაწვდომობა:
მარაგშია
426,00 ₾
თვეში 15 ₾-დან
უფასო მიტანა
მუხის ჩიფსი R228 OENOCHIPS
ღვინო | ენოლოგიური მახასიათებლები | რეკომენდებული დოზა | რეკომენდებული კონტაქტის პერიოდი |
მსუბუქი წითელი ღვინოები | შავი ხილის არომატები მინერალური ტონებით (კაჟი). ცოცხალი ხასიათი აბრეშუმისებრი სტრუქტურა |
R228 1,5 – 2,5 გ/ლ |
ვაშლ-რძემჟავა დუღილის შემდგომ 2-4 თვ |
კონცენტრირებული წითელი ღვინოები | მწიფე ხილი, სანელებლები და დელიკატურად მოხალული სანელებლების ტონები (მიხაკი). მკვრივი და პირდაპირი აბრეშუმისებრი სტრუქტურა, მინერალური და კომპლექსური დაბოლოებით |
R228 3 – 4 გ/ლ |
იდეალური ვაშლ-რძემჟავა დუღილის დროს, ასევე მომწიფებისას 2-3 თვე |
ახალგაზრდა თეთრი ღვინოები | ციტრუსი და ყვავილოვანი არომატები, თან ახლავს არომატული მინერალური ტონები |
R228 0.5 – 1 გ/ლ |
ალკოჰოლური დუღილის დროს, ასევე თხელ ლექზე მომწიფებისას მინიმუმ 1 თვე |
მომწიფებული თეთრი ღვინოები | მწიფე, ჯემის და მსუბუქად შებოლილი/ მინერალური არომატი. მკვრივი და პირდაპირი დელიკატურად შებოლილი და მინერალური ტონები ხანგრძლივი დაბოლოებით |
R228 2 – 3 გ/ლ |
ალკოჰოლური დუღილის დროს, ასევე თხელ ლექზე მომწიფებისას მინიმუმ 2 თვე |